FORGOT YOUR DETAILS?

MUZIEK MET HART EN ZIEL

NIEUW ALBUM BLESSINGS

MUZIEK VOOR ONTSPANNING, BEZINNING, MEDITATIE EN HEALING

MATTHIJS H. DE LENG MUZIEK MET HART EN ZIEL
MUZIEK WAAR JE INNERLIJK NAAR LUISTERT.

Pianomuziek om bij weg te zweven (zelfs indien je niet van piano houdt).

Een nieuw album met melodieuze pianomuziek bedoeld om je in een dieper contact met je innerlijk te brengen. Ontspan, sluit je ogen en laat je wegzweven

Het eerste album uit 2002, opnieuw uitgebracht en geremastered in 2017. Deze muziek wordt veel gebruikt voor therapeutische doeleinden, maar uiteraard ook om gewoon lekker naar te luisteren en om tot rust te komen

Het album BLESSINGS bevat 10 tracks. Aan ieder track ligt een mooie en diepe gedachte of een goede wens van een persoon ten grondslag. Deze gedachte of goede wens is met muziek tot uiting gebracht. Hieronder een aantal van deze blessings op video en uiteraard met de muziek erbij.

 

Heart to heart is een blessing die oproept tot onderling begrip en liefde. Het benadrukt dat liefde is om te delen en om samen te beleven.

 

Toen Wim mij liet weten hoe ernstig ziek hij was, heeft hij gevraagd om zijn liefdevolle gevoelens voor de mensheid in muziek tot uitdrukking te brengen. Het werd het titelstuk van het album.

 

Jolanda gaf haar Blessing in het Engels:
Love, not only an expression of a word but a deep feeling, expressing from your own soul. An expression of Love towards a child, a touch or your smile. That smile coming from your heart, finding its way towards your eyes and those eyes that express what you really feel.
Love towards another, that warmth and compassion of your heart through your eyes shining and radiating into this world. A warm honest feeling, a touch of understanding and deep love that you want to express. Love, not restricted in words but expressed through feelings into music..

 

De Blessing van Lonneke: de mens te laten beseffen dat we een Eenheid zijn in Geest. En dus alles met elkaar Verbonden is. Mens, Dier, Natuur, Werelden. En dat het enige wat ons verbindt: onvoorwaardelijke Liefde is. Door er met de ogen van Liefde naar te gaan kijken je er steeds iets meer van zult gaan begrijpen.

 

Jos en Carla hebben mij gevraagd om healing muziek te maken. Dat is iets waar de wereld zeker behoefte aan hebt. Als bijna vanzelf ontstaan, kenmerkt Silver Moon - the Healing door een troost brengende zachtheid.

BESTEL JE CD!

Dance of the little ELVES

BLESSINGS - digitaal

Op 4 april 2020 gaat BLESSINGS live op alle vooraanstaande digitale platforms.

Matthijs H. de Leng

Het is altijd leuk om wat van je te horen. Voel je vrij om een bericht te sturen. Een reactie krijg je zeker.

TOP